Ik bied aan waar jij behoefte aan hebt.

 

Dat klinkt misschien een beetje vaag, maar het is eigenlijk heel simpel.

Iedereen wil iets anders leren. Ik kan wél zeggen iedereen wil dat hun hond luistert. Luisteren daar verstaan we vaak onder dat hij rustig naast ons meeloopt en komt als je hem roept. Maar daarnaast wil de één dat een hond kan apporteren en een ander dat de hond een pootje kan geven. Zo zijn er heel veel voorbeelden te bedenken van dingen die juist wel of niet bij jou en je hond passen.

 

Het is dus belangrijk om te weten wat je je hond wil leren en daar stemmen we jullie training dan op af.

 

Naast eten, bewegen en lichamelijke verzorging heeft je hond ook sociale verzorging nodig. Honden hebben behoefte aan een gevoel van veiligheid, dat ze een onderdeel zijn van een groep en dat ze begrepen en gewaardeerd worden. Affectie is de manier waarop je dit kunt geven. Bovendien is affectie een belangrijke en leuke manier van het belonen van je hond, bijvoorbeeld tijdens de training. Ik ga je dus, ongevraagd, wel proberen te leren om goed naar je hond te kijken en proberen om je hond te lezen. Dit doen we zodat je de hond leert begrijpen.

 

Daarnaast ga ik je inzicht geven in hoe een hond leert. Dit is eigenlijk het belangrijkste van een training/opvoeding van een hond. Als je dit allemaal kan, kun je hem bijna alles leren.   

 

Praktische informatie:

Dit alles kan in de vorm van privéles aan huis, tijdstip in onderling overleg.

Lessen in groepsverband, minimaal 3 en maximaal 5 combinatie, dinsdag- en donderdagavond en de locatie is in Berghem/Herpen.  (precieze locatie krijg je na aanmelding door)

Andere tijden en locaties ook mogelijk in onderling overleg.